Outlook PST към NSF конвертор


PST към NSF конвертор работят безпроблемно за Outlook to Lotus Notes конвертор. Преобразуването на PST в Lotus Notes е основно решение за конвертиране на PST в NSF.

 • Предоставете информация за избрания PST файл на Outlook.
 • Подкрепете ANSI кодирането и Unicode кодирането в Outlook PST файл.
 • Избрано да изберете диапазона от данни на PST файлове на Outlook за миграцията.
 • Разпознайте информацията за избрания PST файл на Outlook чрез функции за автоматично откриване.
 • Прехвърляйте PST файлове, избирайте елементи само като Календари, Журнали с безплатен преглед.

Пробна версия Купете Pro

 • Изтеглете безплатна версия на PST файл в NSF Converter софтуер, който
  Експортирайте само 15 имейла от Outlook PST в Lotus Notes.
 • Safe & Secure Virus Общ резултат за сигурност: 100%

Отзиви и оценки

Отзиви MVP

CHARAKTERISTIKA PST ДО NSF CONVERTER

Програмен софтуер за експортиране на приложения Outlook до Lotus Notes

Предлага широка поддръжка

Приложението осигурява широка поддръжка с всички популярни версии на Outlook и Lotus Notes. Приложението е напълно съвместимо за стартиране на всяка основна версия на операционни системи Windows.

Селективно съхранение на имейли

Outlook PST до NSF Converter, можете да транспортирате избрани елементи от пощенска кутия само имейли, календари, контакти, бележки, задачи и други от формат PST до NSF.

Поддръжка на всички версии на Windows, Outlook и Lotus Notes

Приложението може да се управлява във всички версии на операционната система Windows, включително Windows 10,8.1, 8, 7, Vista, XP и др. Освен това поддържа всички версии на Outlook Office 365, 2019, 2016 и т.н. И версии на Lotus Notes 10, 9.0.1 и т.н.

ИЗБЕРЕТЕ КАЛЕНДАРТА НА ФИЛТЪРА ДО ДАТА

Когато експортирате данните на календарен елемент от Outlook PST в Бележки, потребителите могат да избират конкретния период от време и да филтрират елементите в рамките на този период от време. Той също така поддържа повтарянето на елементи от календара.

ДИРЕКТНО СПЕСТЕТЕТЕ ФИЛЕТА ЗА РЕЗУЛТАТ НА ЖЕЛАНИЯТ ПЪТ

Приложението е в състояние да промени резултатите от местоположението на целевия файл. Лесно можете да изберете всеки диск, за да запазите конвертираните данни.

ПОДКРЕПА ФИЛТРИРАНЕ С ДАТА РАЗМЕР

Потребителят може лесно да сортира елементи, съхранявани във файлове на Outlook, въз основа на някои предварително определени филтри. Човек може бързо да приложи всички тези опции за филтриране, за да извърши миграция само на някои избрани данни.

ВАСТЕН ФАКТОР ЗА СЪВМЕСТИМОСТ

Приложението за прехвърляне на PST към NSF може да зарежда PST файлове, получени от всяка версия на Outlook. Можете да изтеглите и лесно да изтеглите пробните версии от интернет. Приложението е достъпно за всички версии на Windows като Windows 10, 8.1, 8, 7, XP, Vista и т.н.

ИЗНОСИТЕ КОРУПТИ / УВРЕЖДАНЕ PST файлове

Приложението е проектирано по начин, който позволява на потребителите да конвертират повредени PST файлове на Outlook във формат Lotus Notes. Ако изходният файл е повреден, приложението ефективно импортира Outlook PST файлове в Lotus Notes без проблем.

pst to nsf conversion

ИЗХОДИ СИ СИСТЕМЕТЕ НА СВОЯТ PST ДО NSF CONVERTER

 • Soutien:les fenêtres10 (32/64 бит) & Рекламира les ci-dessous версии.
 • Processeur: 1 Processeur GHz(2.4 GHz се препоръчва).
 • RAM: 512 режим RAM (1 GB се препоръчва).
 • Espace disque dur: 100 Mo d'espace libre sur le disque dur requis.

Autres exigences

 • Microsoft Outlook 2019, 2016, 2013, 2010, 2007 doit être installé.
 • Lotus Notes / IBM Notes / HCL Notes не се инсталира или конфигурира
 • Nécessite un accès aux répertoires locaux

détails du produit

 • версия: 8.0
 • espace fichier: 13.0 MB

Téléchargement Gratuit

монтаж desinstallation EULA

ОТЗИВИ

Конфиденциалност на литературата на Outlook и Lotus Notes

ПЕРСПЕКТИВИ Д'ЕКСПОРТАЦИЯ NSF - Отговори

Въпроси са посрещнати от различни служители

разтвор:Да, конвертор на Outlook PST към NSF, среда на Lotus Notes е необходима, но няма нужда от инсталиран Outlook в системата.

разтвор:Да, Outlook PST към Lotus Notes Converter е съвместим с по-стари, както и с най-новите версии на Lotus Notes и Outlook PST.

разтвор:Конверторът на Outlook PST към NSF е достъпен онлайн, за да се провери ефективността и работната функционалност на версията за разрешение. Приложението за безплатна версия trail позволява на всеки да конвертира първите си 15 писма за Outlook PST в Lotus Notes.


Lire la suite

разтвор:Да, приложението предоставя различни видове опции за филтриране като имейли по дата, Календар, до списъци. Освен това има опция за изключване на преобразуването на изтритите имейли от изтритите папки в PST акаунта на Outlook.

разтвор:Да, опцията за софтуерен филтър за дата, в която техническите потребители трябва да посочат диапазоните от дати под категория До и От. Данните, които попадат в определения период от време, ще бъдат прехвърлени във формат Lotus Notes NSF.

разтвор:Да. Инструментът е достатъчно ефективен за преобразуване на защитени с парола Outlook PST файлове в поддържан от Lotus Notes формат NSF. Повреденият PST файл с данни на Outlook също може да бъде преобразуван с тази помощна програма.